A4 Descrierea produselor/serviciilor/lucrarilor care fac obiectul afacerii

Alexandru O.
Mesaje: 10
Membru din: Joi Oct 11, 2018 8:43 pm

A4 Descrierea produselor/serviciilor/lucrarilor care fac obiectul afacerii

Mesaj de Alexandru O. »

Buna ziua,

La acest segment al planului de afaceri, cand se solicita detalierea procesului de productie,

1. se refera la o detaliere pas cu pas, tehnic, asemeni unei proceduri de lucru, cu ore specifice de lucru si unitati de masura, temperaturi exacte, ingrediente folosite etc. sau nu se va folosi o detaliere atat de exacta, ci trasarea procesului in linii mari ? :)

2. In conditiile in care avem mai multe produse in aceeasi categorie, unde procesul de productie difera usor in anumite aspecte de productie, este necesara detalierea procesului asa cum este el pentru fiecare produs in parte ?

Bianca Buzetto
Mesaje: 59
Membru din: Joi Mai 10, 2018 8:50 am

Re: A4 Descrierea produselor/serviciilor/lucrarilor care fac obiectul afacerii

Mesaj de Bianca Buzetto »

Buna ziua,
Nivelul de detaliu al descrierii va fi stabilit de dumneavoastra in functie de tipologia afacerii si limitarile existe la nivelul numarului de caractere.
Va rugam sa aveti in vedere ca membrii juriului trebuie sa inteleaga care este procesul de productie/furnizare a serviciilor si sa poata verifica daca costurile incluse in proiectiile financiare sunt justificate, corect estimate si suficiente sau nu.
Tineti cont ca membrii juriului s-ar putea sa nu fie experti in domeniul de activitate al firmei dumneavoastra, dar trebuie sa poata sa isi faca o imagine pe baza informatiilor furnizate, iar abundenta unor detalii "prea tehnice" poate avea efectul contrariu.
Echilibrul va trebui sa il gasiti dumneavoastra.

Succes!

Scrie răspuns