Planul de proiecții financiare

Neleapca ionut
Mesaje: 1
Membru din: Joi Sep 27, 2018 10:15 am

Planul de proiecții financiare

Mesaj de Neleapca ionut »

buna! am o nelămurire la planul de proiecții financiare, dacă trebuie sa amenajez un spațiu unde ar trebui trecute cheltuieli de genul: var, parchet, muncitorii care vor lucra?

De asemenea, dacă comercializez produse, trebuie trecute absolut toate in planul de proiecții financiare (capitalul investit) sau doar totalul și detaliate in planul propriu zis?

Bianca Buzetto
Mesaje: 59
Membru din: Joi Mai 10, 2018 8:50 am

Re: Planul de proiecții financiare

Mesaj de Bianca Buzetto »

Buna seara,
Pentru cheltuielile privind amenajarea spatiului, va sugerez sa luati in considerare o oferta din partea unei companii specializate proportionala cu dimensiunea spatiului si complexitatea lucrarii (puteti solicita si obtine oferte/devize de lucrari), astfel incat sa nu fie nevoie sa detaliati costurile in buget. Veti putea include cheltuiala ca un serviciu pe care il contractati (veti insera informatiile cu privire la oferta avuta in vedere in cadrul planului de afaceri).

In ceea ce priveste comercializarea produselor, va rog precizati daca este vorba de stocuri, caz in care veti gasi cel putin 2 raspunsuri pe forum sau despre alte cheltuieli. In principiu in plan va trebui sa detaliati modul de proiectare si utilizare a stocurilor, structura acestora, iar in proiectiile financiare sa detaliati costurile legate de acestea. Nivelul de detaliu trebuie sa demonstreze ca aveti o buna intelegere a afacerii si a modului de functionare al acesteia, ca aveti in vedere elemente care pot determina variatia cantitatii de produse vandute si modalitati de garantare a disponibilitatii acestora.

Sper ca am raspuns intrebarii dumneavoastra, daca nu, va rog reveniti cu clarificari.

Scrie răspuns