Procedura inchiriere auto

Ghigă Vlad

Procedura inchiriere auto

Mesaj de Ghigă Vlad »

Salutare,

Stiu, din procedura, ca achizitia de autoturism sau autoutilitara nu este posibila.
Totusi, in orice activitate, este necesar un astfel de activ. La mine fara el nu ar exista posibilitatea de lucru.

Din ofertele pe care le-am primit pentru leasing operational, bancile solicita avans si garantii foarte mari (fiind start-up). Eu am gasit o firma in Iasi cu care am mai lucrat la alt proiect, care solicita un avans rezonabil si negociabil. Ei fac rent a car, leasing operational si livreaza si masini achizitionate integral. Mai mult, au preturi mai mici decat la dealer, pentru ca au discounturi suplimentare, depinzand de modele. Pentru cine este interesat pot oferi informatii suplimentare sa va intalniti fata in fata sa discutati termenii colaborarii.
Voi ce oferte ati gasit? In general, la leasing operational firmele gajeaza masina la banci sau alti finantatori. Cei pe care i-am gasit eu, nu fac asta, asa ca riscurile sunt minime.

Care este procedura de urmat pentru achitarea avansului la contractul de inchiriere? Masina inchiriata trebuie sa fie noua?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Bianca Buzetto

Re: Procedura inchiriere auto

Mesaj de Bianca Buzetto »

Buna seara,
Finantarea partiala a achizitionarii unui autovehicul este posibila in cadrul planului de afaceri.
Ce am recomandat sa se evite a fost finantarea integrala, in conditiile in care costurile ar fi "inghitit" aproape intreaga subventie, dezechilibrand bugetul planului de afaceri si scazand potentialul de sustenabilitate.
Bineinteles poate fi inchiriata si o masina care nu e "noua". Singura limitare priveste achizitia echipamentelor second hand, care nu este permisa.
In ce priveste conditiile comerciale/furnizorii alegerile va apartin, important e sa aveti in minte ca nu veti putea acoperi din subventie decat cheltuieli eligibile conform Anexei 3 (unde cheltuielile de leasing operational sunt incluse!).

Mult succes in continuare!
Sebi 72

Mesaj de Sebi 72 »

Buna seara,

M-ar interesa firma din IASI care ofera la închiriere auto , în cadrul proiectelor de acest gen. Aș dori, și chiar vă mulțumesc, mai multe amănunte despre firma respectivă, costuri, persoană contact. Vă foarte mulțumesc!
s
Ghigă Vlad

Mesaj de Ghigă Vlad »

Imi puteti lasa un numar de telefon?
Nu cred ca e ok sa scriu aici detaliile, ca ar fi reclama si nu e cazul.

Scopul acestui post e de a cauta sa gasim cea mai buna oferta de inchiriere auto, pentru cei care avem asa ceva bugetat.
Daca cineva gaseste o SUPEROFERTA, ar fi frumos sa o impartaseasca si cu noi :D
Scrie răspuns