Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

“START la Antreprenoriat în Nord-Est (S.A.N-E)”, ID: POCU/82/3/7/105269

Scurtă relatare despre seminarul ”Afacerea ta în 10 pași prin proiectul S.A.N-E”, susținut la Suceava si Botoșani. Urmează Iași

În această săptămâna s-au desfășurat la Suceava și Botoșani două seminarii cu tema ”Afacerea ta în 10 pași prin proiectul S.A.N-E”, evenimente organizate în cadrul proiectului ”Start la Antreprenoriat în Nord-Est (S.A.N-E)”.

Ne-a impresionat plăcut interesul sucevenilor și botoșănenilor pentru seminarii și, implicit, pentru dezvoltarea propriei afaceri, numărul participanților fiind în ambele situații peste așteptările noastre. Totodată, întrebările adresate lectorului seminariilor au reflectat determinarea celor prezenți de a profita de oportunitățile oferite de proiect. Pentru cei ce nu au reușit să ajungă la seminarii, dar cochetează cu ideea de a se înscrie în proiect și și-ar dori să afle mai multe înainte de a se decide, promitem să publicăm săptămâna viitoare întrebările puse în cadrul seminariilor, precum și răspunsurile noastre la aceste întrebări. Avem convingerea că multe dintre ele sunt și întrebările dumneavoastră.

De asemenea, vă comunicăm că un seminar asemănător se va desfășura marți, 15 mai 2018, ora 16.00, la Iași, în clădirea Centris. Așadar, dacă sunteți interesați să participați, veți găsi luni toate detaliile în invitația pe care o vom posta atât pe site-ul proiectului, www.antreprenorinmoldova.ro, cât și pe contul de facebook, START la Antreprenoriat in N-E.

Locuitorilor din Botoșani și Suceava care au ratat seminariile le comunicăm că se pot adresa recrutorului din zona lor și vor primi răspuns la toate întrebările, precum și sprijinul necesar dacă doresc să se înscrie în proiect. Vor găsi numele și datele de contact ale acestuia în secțiunea CONTACT a site-ului www.antreprenorinmoldova.ro.